$30 Δις σε μπιτκοιν θα είναι κλειδωμένα στο ethereum blockchain μέχρι το 2021

 Ο Spencer Noon, η κεφαλή της του επενδυτικού ταμείου σε κρυπτονομίσματα DTC Capital, λέει ότι το συνολικό ποσό σε μπιτκοιν το οποίο θα είναι στο blockchain του ethereum θα αυξηθεί κατα 20 φορές μέχρι το τέλος του 2021.


Ο Noon αποκάλυψε την πρόβλεψη του στο Twitter, λέγοντας τους followers τους ότι περιμένει την συνολική αξια των μπιτκοιν τα οποία βρίσκονται σε εφαρμογές  decentralized finance (DeFi) συνεχίζει να ανεβαίνει ασταμάτητα.


Μέχρι την στιγμή που γράφεται αυτό το άρθρο υπάρχουν 130.000 περίπου μπιτκοιν μέσα στο blockchain του ethereum. Μέχρι το τέλος του 2021 θα ανέβει κατα 20 φορές ο αριρμός τους.


Η πρόβλεψη του Noon, έρχεται αμέσως μετά την ανακοίνωση του DeFi Pulse’s που λέει ότι πριν από λίγο καιρό μετατράπηκαν από επενδυτές 141,683 BTC αξίας περίπου $1.5 δις σε ERC20.


Οι Crypto traders μετατρέπουν BTC σε τοκεν Ethereum, τα οποία αντιπροσωπεύουν το BTC, μια κίνηση η οποία τους επιτρέπει να χρησιμοποιούν τα μπιτκοιν τους για να συμμετέχουν στην αγορά DeFi και να εκμεταλλευτούν διάφορα προτώκολα και ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων.


Από την άλλη πλευρά αρκετοί επενδυτές κρατάνε τα μπιτκοιν τους μέχρι να φτάσει την τιμή των 100.000, με το φόβο ότι μπορεί να καταρρεύσει το δολάριο αμερικής.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γιατι το μπιτκοιν μπορεί να αντισταθεί σε μια επερχόμενη οικονομική κρίση;

Κρισιμο σήμα ότι η τιμή του μπιτκοιν μπορεί να καταρρεύσει