Επαγγελματίας Gamer ο οποίος ποντάρει σε κρυπτονομίσματα επιλέγει σαν μέθοδο πληρωμής το κρυπτονόμισμα XRP

 Ο πασίγνωστος gamer υψηλού επιπέδου Kengo Suzuki, ο οποίος έχει συμβόλαιο με την εταιρεία SBI esports έχει επιλέξει σαν μέθοδο πληρωμής το κρυπτονόμισμα XRP αντί το παραδοσιακό νόμισμα της Ιαπωνίας, το Ιαπωνικό Γιεν.


Σε μια νέα δημόσια δήλωση η SBI δηλώνει ότι ο Kengo “KEN” Suzuki έχει πλέον επίσημα γίνει μέλος της ολοκαίνουργιας ομάδας gaming Super Smash Bros. Ultimate (SSBU) της εταιρείας SBI eSports, ο τομέας gaming του χρηματοοικονομικού γίγαντα SBI Holdings. 


Ο KEN είναι ένας επαγγελματίας παίκτης παιχνιδιών δράσης στην πλατφόρμα Nintendo, και θεωρείται από αρκετούς σαν ένας από τους κορυφαίους παίκτες στο Wii U Sonic, και έχει μια παγκόσμια κατάταξη στην ένατη θέση σαν ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών στο PGR 100. 


Ο επαγγελματίας gamer έχει επιβεβαιώσει την συμμετοχή του στην ομάδα eSports της SBI μέσω ενός ποστ στο Twitter, όπου έχει επίσης δηλώσει ότι προτίθεται να λαμβάνει ολόκληρο το μισθό του σε XRP.


Στις 30 Σεπτεμβρίου, η SBI Holdings ανακοίνωσε ότι η ομάδα eSports θα επιχορηγείται από την επιχείρηση crypto trading SBI VC Trade Company. Οι παίκτες της ομάδας σαν τον KEN επίσης μπορούν να επιλέξουν να λαμβάνουν και αυτοί τον μισθό τους Ripple XRP, σύμφωνα με την δήλωση της εταιρείας.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

$30 Δις σε μπιτκοιν θα είναι κλειδωμένα στο ethereum blockchain μέχρι το 2021

Γιατι το μπιτκοιν μπορεί να αντισταθεί σε μια επερχόμενη οικονομική κρίση;

Κρισιμο σήμα ότι η τιμή του μπιτκοιν μπορεί να καταρρεύσει