Κρισιμο σήμα ότι η τιμή του μπιτκοιν μπορεί να καταρρεύσει

 Το μπιτκοιν, έχει κάνει ένα ανοδικό ραλλυ τις τελευταίες ημέρες από την τιμή των 10.300 δολαρίων σε περισσότερο από 11.750. Αυτη την στιγμή η τιμή του μεταβάλλεται μεταξύ αυτών των τιμών.


Παρόλο που μερικοί μπορεί να το βλέπουν με καλό τρόπο το γεγονός αυτό, αμέσως μετά το ραλλυ αυτό το μπιτκοιν δημιούργησε ένα δυνατό σήμα bearish. Ορισμένοι άλλοι οι οποίοι είδαν το σήμα αυτό πιστεύουν ότι είναι ώρα να αρχίσει η κάθοδος της τιμής του μπιτκοιν.


Η διακύμανση της τιμής του μπιτκοιν σχηματίζει διάφορα σήματα για πώληση, παρόλο που κρατάει καλά στις δυσάρεστες ειδήσεις από το ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων OKEx ότι αρκετοί χρήστες του πουλάνε τα μπιτκοιν τους.


Το κρυπτονόμισμα πριν από λίγο έδειξε ένα κερί το οποίο ονομάζεται “Sell 9” στο γράφημα όπου οι χρήστες πραγματοποιούν τεχνική ανάλυση.


Το κερί το οποίο ονομάζεται “Sell 9” έχει μαρκάρει την τιμή των $12,500 τον Αύγουστο σαν σημείο αντίστασης και προέβλεψε ότι σύντομα σύντομα η τιμή θα πέσει 2000 δολάρια.


Άλλα σήματα τα οποία φαίνονται στην τεχνική ανάλυση δείχνουν ότι επίσης και το ETH θα ξεκινήσει την κάθοδο του αυτές τις ημέρες.


Οι αναλυτές της τράπεζας JP Morgan λένε επίσης ότι υπάρχουν κάποια προβλήματα στο χώρο των κρυπτονομισμάτων τα οποία θα οδηγήσουν την αγορα σε κάθοδο. Η ομάδα της JP Morgan ασχολείται εδώ και αρκετά χρόνια τώρα με τα κρυπτονομίσματα.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

$30 Δις σε μπιτκοιν θα είναι κλειδωμένα στο ethereum blockchain μέχρι το 2021

Γιατι το μπιτκοιν μπορεί να αντισταθεί σε μια επερχόμενη οικονομική κρίση;