Οι μακροχρόνιες προοπτικές του Yearn.finance’s (YFI) είναι εξαιρετικά Bullish

 Οι βραχυπρόθεσμες προοπτικές της τιμής του Yearn.finance’s δεν είναι και πάρα πολύ καλές αυτές τις ημέρες, λόγω του ότι το ενδιαφέρον των επενδυτών άρχισε να εξαντλείται. Η κάθοδος της τιμής του κρυπτονομίσματος  οφείλεται σε ένα σωρό λόγους, όπως μια διαλυμένη κοινότητα την απόρριψη του από το τομέα DeFi και διάφορους άλλους λόγους.


Επιπρόσθετα, οι σχετικά χαμηλές τιμές οι οποίες δόθηκαν στους παροχείς ρευστότητας, έχουν προκαλέσει την μειωμένη χρήση των yVaults, κάτι το οποίο είχε επίσης αρνητική επίδραση στο οικοσύστημα του altcoin Yearn.


Οι αναλυτές έχουν σημειώσει ότι παρόλο που βραχυπρόθεσμα η τιμή του δεν φαίνεται να ανεβαίνει, υπάρχει μια αρκετά καλή προοπτική να ανέβει πιο ψηλά σε μεταγενέστερο στάδιο.


Ένας αναλυτής σύγκρινε τα χρήματα τα οποία βρίσκονται κλειδωμένα στο DeFi με αυτά τα οποία βρίσκονται κλειδωμένα σε παραδοσιακές τράπεζες τα οποια προσφερουν κέρδη σε καταθέσεις, προβλέποντας ότι οι μάζες θα στραφούν σε κρυπτονομίσματα οπως το Yearn.finance (YFI) και Aave.


Την στιγμή που γράφεται αυτό το άρθρο, το κρυπτονόμισμα Yearn.finance’s έχει τιμή χαμηλότερη από χθες κατά 3% και γίνεται trading στην τιμή των $14,200.


Χθες οι δυνατοί στην αγορά αυτή, προσπάθησαν να ανατρέψουν την τιμή του κρυπτονομίσματος και κατα κάποιο τρόπο τα κατάφεραν και την ανέβασαν μέχρι τις $16,000, αλλά λίγο αργότερα έπεσε στις $13,600 λιγο πριν να βρεί υποστηριξη σε αυτή την τιμή.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

$30 Δις σε μπιτκοιν θα είναι κλειδωμένα στο ethereum blockchain μέχρι το 2021

Γιατι το μπιτκοιν μπορεί να αντισταθεί σε μια επερχόμενη οικονομική κρίση;

Κρισιμο σήμα ότι η τιμή του μπιτκοιν μπορεί να καταρρεύσει